Linköpings Skogstjänst expanderar och söker en Administratör Skogsbränsle & Virke

Vill du anta en rolig utmaning inom administration och redovisning?

Vill du arbeta i ett expansivt skogsföretag som arbetar långsiktigt och med hög kvalitet för markägarnas bästa?

Om ja – då kan du vara rätt person för oss!

Vi behöver rekrytera en ny kollega till vårt redovisningsteam till huvudkontoret i Linköping!

 

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du främst arbeta med administration inom bränsle- och virkesredovisning. Det innebär fokus på kontraktshantering, orderhantering, uppföljning och kontroller, prisräkningar, avräkningar till entreprenörer och leverantörer, fakturering samt övriga förekommande administrativa uppgifter. Du kommer främst att arbeta i Biometrias system Viol och i vårt virkesredovisningssystem VACS men även andra rapportverktyg och Excel. Allt i nära samarbete med våra inköpare och förvaltare men även med logistik och försäljning. Du rapporterar till Redovisningsansvarig.

Profil

Vi söker dig som har relevant utbildning och några års arbetslivserfarenhet av kvalificerat administrativt arbete. Det är bra om du har erfarenhet av och god förståelse inom ekonomi, redovisning och logistiska flöden. Det är viktigt att du har en mycket god systemvana, goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av avtalshantering.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och söker en ny samarbetsvillig kollega som är självgående och proaktiv. Du har ett gott siffersinne och en god analysförmåga. Det är viktigt att du har förmågan att hantera snabba förändringar men även att du har lätt för och tycker om att kommunicera med många kontakter, såväl internt som externt. Att vara noggrann, strukturerad och ansvarsfull ser vi som en självklarhet.

Erbjudande

Vi erbjuder en intressant tjänst där du får ta stort ansvar och ges möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget. Vi är en mindre organisation med den stora fördelen av att ha korta beslutsvägar och högt i tak. Vår företagskultur präglas av en stark teamkänsla där vi stöttar varandra och tar tillvara på goda idéer!

Tjänsten är på heltid med placering på huvudkontoret i Linköping. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Linköpings Skogstjänst AB samarbetar i den här rekryteringen med Cojn Executive AB. Välkommen att skicka in din ansökan, CV och personligt brev, via länken. Alla eventuella frågor i denna rekryteringsprocess besvaras av konsult Caroline Hansson 076-850 11 70. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, sista dag att ansöka är dock den 6 mars 2024.

Ansök här!