Aktuellt

Carl-Johan Björklund

Mitt namn är Carl-Johan Björklund. Jag är 49 år gammal och är uppväxt i Örebro men är boende i Stockholm. Jag är utbildad till Jägmästare och har gått på skogsbruksskola. Jag har arbetat i den skogliga branschen i 18 år. Mina tidigare skogliga uppdrag har varit på Södra som skogsinspektor, virkesköpare på StorEnso skog och senast som kund och uppdragsansvarig på SSP som är en del av Sveaskog.

Privat så är jag är jag mycket på sjön eftersom jag har segelbåt och älskar att paddla. Mitt civiltillstånd är särbo med flickvän i Örebro. Jag älskar livet där jag jobbar mycket på landsbygden men har mitt privatliv i stan vilket uppdraget på Skogstjänst förhoppningsvis kommer ge möjlighet till.

Johanna Lundberg

Jag heter Johanna Lundberg och är 34 år. Jag bor utanför Malmslätt tillsammans med min sambo och våra två barn samt vår hund. Fritiden spenderas med familjen och jag har ett stort intresse för matlagning och träning.

Jag har en bakgrund som egenföretagare inom restaurangbranschen där jag under 10 år drivit restauranger i Linköping och Norrköping. Jag är utbildad redovisningsekonom och har även arbetat med bokföring dels i mitt eget företag samt även ansvarat för ekonomi och löpande redovisning i enskild firma och aktiebolag. Nu ser jag fram emot att börja arbeta med nya spännande uppdrag inom Skogstjänst!