Aktuellt

Fredrik Ellgren

Hej! Jag heter Fredrik Ellgren och är 44 år. Jag började 1 oktober 2020 på Linköpings Skogstjänst. Jag bor i Sollentuna med min familj, två barn i tonåren och min fru samt vår hund.

Fritiden består till stor del av idrott då båda barnen sysslar med friidrott och jag är engagerad som tränare åt den yngre. Vi tillbringar större delen av somrarna vid vårt fritidshus på Hälsingekusten. Sedan försöker jag också hinna med lite jakt när det går.

Jag är utbildad Skoglig Magister (Jägmästare) och har arbetat på Statens fastighetsverk ända sedan min examen år 2000. Inledningsvis arbetade jag en hel del med jordbruksförvaltning och upplåtelser men de senaste 10 åren enbart med skogsförvaltning. Jag har stor vana av skogsbruk i känsliga miljöer/tätortsnära skogar/ädellövskogsbruk och av mer renodlat produktionsskogsbruk. Hos Skogstjänst ser jag nu mycket fram emot att få jobba med och lära känna nya kunder och deras fastigheter.

Carl-Johan Björklund

Mitt namn är Carl-Johan Björklund. Jag är 49 år gammal och är uppväxt i Örebro men är boende i Stockholm. Jag är utbildad till Jägmästare och har gått på skogsbruksskola. Jag har arbetat i den skogliga branschen i 18 år. Mina tidigare skogliga uppdrag har varit på Södra som skogsinspektor, virkesköpare på StorEnso skog och senast som kund och uppdragsansvarig på SSP som är en del av Sveaskog.

Privat så är jag är jag mycket på sjön eftersom jag har segelbåt och älskar att paddla. Mitt civiltillstånd är särbo med flickvän i Örebro. Jag älskar livet där jag jobbar mycket på landsbygden men har mitt privatliv i stan vilket uppdraget på Skogstjänst förhoppningsvis kommer ge möjlighet till.

Johanna Lundberg

Jag heter Johanna Lundberg och är 34 år. Jag bor utanför Malmslätt tillsammans med min sambo och våra två barn samt vår hund. Fritiden spenderas med familjen och jag har ett stort intresse för matlagning och träning.

Jag har en bakgrund som egenföretagare inom restaurangbranschen där jag under 10 år drivit restauranger i Linköping och Norrköping. Jag är utbildad redovisningsekonom och har även arbetat med bokföring dels i mitt eget företag samt även ansvarat för ekonomi och löpande redovisning i enskild firma och aktiebolag. Nu ser jag fram emot att börja arbeta med nya spännande uppdrag inom Skogstjänst!